auxillary cable ? - GL1800Riders
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 5 (permalink) Old 04-02-2017, 12:20 PM Thread Starter
Contributing Member
 
Join Date: Dec 2004
Location: TUSCALOOSA AL.
Posts: 57
Send a message via Yahoo to James Dickey
auxillary cable ?

Does a 2012 have an auxillary cable in the front left pocket? I just installed the 12volt power socket but I could not find a cable anywhere.

Jesus is Lord
James Dickey is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old 04-02-2017, 03:55 PM
Seasoned Member
 
Terryj's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: Medford, Oregon
Posts: 424
Yes, it is under the left fairing pocket, if I recall, there are two connectors in a black rubber boot, the 12V accy connector is a red 3 pin connector(the center connector is vacant) the other connector is a white 3 pin connector and is use for AUX audio.

I'm sure that someone will correct me if I'm wrong.


Vietnam Veteran 68-70 (9th Infantry Division)
Member of MOPH (Military Order of the Purple Heart)
GWTA Oregon Chapter A

Terryj is online now  
post #3 of 5 (permalink) Old 04-02-2017, 06:02 PM
Red
Chard Member
 
Red's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Clearwater, Fl
Posts: 11,846
auxillary cable ?

The connector is there but you might not have the cable. Just the Nav equipped bikes came with the cable after 2010. Cable can be purchased from your dealer.

Last edited by Red; 04-02-2017 at 06:44 PM.
Red is offline  
 
post #4 of 5 (permalink) Old 04-02-2017, 11:00 PM Thread Starter
Contributing Member
 
Join Date: Dec 2004
Location: TUSCALOOSA AL.
Posts: 57
Send a message via Yahoo to James Dickey
OK . Thanks. Ill have to get a cable I iwas looking for a cable like my 09 had.

Jesus is Lord
James Dickey is offline  
post #5 of 5 (permalink) Old 04-03-2017, 08:14 AM
Contributing Member
 
bdemoise's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: Greer, SC
Posts: 90
auxillary cable ?

If you have to buy a cable anyway, you might as well order the Ground Loop Isolator from Electrical Connections and avoid the potential issue of engine noise in your audio. It plugs right in and gives the connection you need for your device.


Sent from my iPhone using Tapatalk

2016 GL1800 Level 1 - Candy Red
IBA #61294

Last edited by bdemoise; 04-03-2017 at 08:19 AM.
bdemoise is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the GL1800Riders forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome