Problem with sending PM - GL1800Riders
 7Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 29 (permalink) Old 12-15-2016, 04:15 PM Thread Starter
Seasoned Member
 
jprism's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Nashville, TN
Posts: 712
Problem with sending PM

Every time I attempt to PM a member, I enter a subject & message but when I click send I get an hourglass for ever. If I stop the send several time and then send again it will finally go through.

Help, Jim

2012 GL1800 AC
Tennessee Traveler #41
Double Darkside #1164
"Got Miles and Smiles!"
jprism is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 29 (permalink) Old 12-15-2016, 05:48 PM
Seasoned Member
 
CAWing's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Sanger, CA
Posts: 6,022
I've been having that same problem and it gets frustrating after awhile.
Sorry as I have no answer to remedy this problem. I'm sure somebody smarter than me will have an answer.

Paul... Vietnam Vet, 65/66/67, We're not here for a long time, just a good time!, '04 Durango Red 55,500 smiles, '01 Illusion Red, 167,500 smiles-Sold 01/27/2011, Kwik Kamp Trailer, Patriot Guard Rider,
Central CA.
CAWing is offline  
post #3 of 29 (permalink) Old 12-15-2016, 06:10 PM
Seasoned Member
 
BASSNMAN's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Parsippany NJ Morris County USA
Posts: 1,761
I too have the same problem, looks like Mickey Mouse is at again!!!??? Maybe 1 of the Geeks w/ figure it out???
CAWing likes this.

Pat G
2004 Black Wing w 107 K mi, Ridin on an Ultimate Seat, the best there is....
2013 Harley Ultra Classic
Bushtec Turbo+ 2
AMA #5181144
GWBBA # 48
1st Officer SCRC Chapter #173, North Jersey
Darksider # 494 Michelin Primacy Alpin PA 3 195 55 16 put to rest 5/7/16
Kuhmo Ecsta PA31 195/60/16 NR flat in service 5/7/16
*RETIRED & LUVIN EVERY MINUTE OF IT*
BASSNMAN is offline  
 
post #4 of 29 (permalink) Old 12-15-2016, 06:44 PM
Seasoned Member
 
bill52's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Wpg,MB,Canada
Posts: 859
I also had the problem but that was months ago. I find it goes into the hourglass wait but it does send the PM.

Bill52
Wpg,MB
2004 Flare Red Gl1800A Goldwing
bill52 is offline  
post #5 of 29 (permalink) Old 12-15-2016, 06:58 PM
Seasoned Member
 
bbalzer's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Bartlesville, Oklahoma
Posts: 1,884
Or... sometimes it actually does send it and you just don't know. Then it sends again when you hit send again. I received 2 exact same PMs with the same time stamp last night. I think if you hit send and exit, you will find it did send, just took a while.

2012 Level 2
Michelin ZP rear tire
Centramatics, Traxxion AK20s and Triple Tree WindBender w/rake
Hannigan GL Trailer
2016 Rollahome Camper
bbalzer is offline  
post #6 of 29 (permalink) Old 12-15-2016, 08:47 PM
Seasoned Member
 
Taddpole's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Franklin, OH
Posts: 734
There's a thread over in the support forum that deals with this.

Check out PM's slow?

'08 Pearl White Navi
Taddpole is offline  
post #7 of 29 (permalink) Old 12-16-2016, 06:28 AM
Super Moderator
 
Ironhorse1800's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Sugar Land, Texas
Posts: 4,040
Moved this thread to the Support Forum as well.

Looks like the problem from last month may be back again.
jprism likes this.

Ironhorse1800, Hoss
2004 VTX1800N3 Red, Darkside Goodyear Assurance Tripletred 205/60/R16
2008 GL1800 ABS/NAV Red, Darkside #1273
[B]Michelin Primacy Alpin PA3 195/55/16 / [COLOR=#000000]Yokohama Avid Envigor ZPS
Ironhorse1800 is online now  
post #8 of 29 (permalink) Old 12-16-2016, 07:43 AM Thread Starter
Seasoned Member
 
jprism's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Nashville, TN
Posts: 712
Quote:
Originally Posted by bbalzer View Post
Or... sometimes it actually does send it and you just don't know. Then it sends again when you hit send again. I received 2 exact same PMs with the same time stamp last night. I think if you hit send and exit, you will find it did send, just took a while.


Happened to me also sent 4 times


Sent from my iPhone using Tapatalk

2012 GL1800 AC
Tennessee Traveler #41
Double Darkside #1164
"Got Miles and Smiles!"
jprism is offline  
post #9 of 29 (permalink) Old 12-16-2016, 12:33 PM
Seasoned Member
 
CAWing's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Sanger, CA
Posts: 6,022
Quote:
Originally Posted by bbalzer View Post
Or... sometimes it actually does send it and you just don't know. Then it sends again when you hit send again. I received 2 exact same PMs with the same time stamp last night. I think if you hit send and exit, you will find it did send, just took a while.
That is exactly what has happened to me on numerous occasions. I'll have to try what you have suggested.

Paul... Vietnam Vet, 65/66/67, We're not here for a long time, just a good time!, '04 Durango Red 55,500 smiles, '01 Illusion Red, 167,500 smiles-Sold 01/27/2011, Kwik Kamp Trailer, Patriot Guard Rider,
Central CA.
CAWing is offline  
post #10 of 29 (permalink) Old 12-16-2016, 01:10 PM
Administrator
 
Join Date: Sep 2013
Location: Toronto
Posts: 825
Garage
Got tech looking into this again. Case #2278617

For now, just reload your inbox. The PM's are going through, just a glitch as the page tries to navigate away from the message.

Kevin
jprism likes this.
gl1800r Admin is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the GL1800Riders forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome