sub boards not responding - Page 5 - GL1800Riders
 12Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools
post #41 of 54 (permalink) Old 04-17-2017, 02:32 PM
Seasoned Member
 
CAWing's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Sanger, CA
Posts: 6,034
I've been having most of the problems that everyone else is having for the last 3 days but I'm hesitant to start changing my settings on my computer and really screw things up. I'll just wait it out until the computer guru's come up with a fix.

Paul... Vietnam Vet, 65/66/67, We're not here for a long time, just a good time!, '04 Durango Red 55,500 smiles, '01 Illusion Red, 167,500 smiles-Sold 01/27/2011, Kwik Kamp Trailer, Patriot Guard Rider,
Central CA.
CAWing is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #42 of 54 (permalink) Old 04-17-2017, 03:03 PM
Administrator
 
Join Date: Sep 2013
Location: Toronto
Posts: 856
Garage
Hey there,

Did you try changing the site's skin? At the bottom left corner of every page, you can choose from the drop down menu. Try out the Classic skin and let us know if that helps - thanks!

Cheers,
Natalie

gl1800r Admin is offline  
post #43 of 54 (permalink) Old 04-17-2017, 03:18 PM
Seasoned Member
 
trike lady 1500's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Bellaire, Ohio
Posts: 2,147
Garage
Quote:
Originally Posted by CAWing View Post
I've been having most of the problems that everyone else is having for the last 3 days but I'm hesitant to start changing my settings on my computer and really screw things up. I'll just wait it out until the computer guru's come up with a fix.
Did you take the updates from Microsoft? I got rid of the Security Roll up and the problem went away, plus many other things.
I believe the computer and IT crew will have it figured out.

I.M.B.B.A. Technician II Certification.
Florida Prowler #11
trike lady 1500 is offline  
 
post #44 of 54 (permalink) Old 04-18-2017, 06:03 AM
Seasoned Member
 
crabbywinger's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Belleville MI
Posts: 846
Admin. - FWIW, tried the skin change to classic and everything on Safari and MacBook Pro back to normal. See all avatars and can get to sub-boards the regular old way. Hope this helps.

Crabby Bob
Ironhorse1800 likes this.


Retired, riding a Goldwing, loving it!
Darkside #1258 - Double Darkside
Bridgestone Driveguard - 28 psi
Bridgestone BT45 - 40 psi
crabbywinger is offline  
post #45 of 54 (permalink) Old 04-18-2017, 12:11 PM
Administrator
 
Join Date: Sep 2013
Location: Toronto
Posts: 856
Garage
Glad it's working for you. Tech is still looking into it. As it's happening on a few of our sites it's taking a little longer to fix. In the meantime changing to the classic skin seems to be a work around.

Niall

gl1800r Admin is offline  
post #46 of 54 (permalink) Old 04-19-2017, 05:14 AM
Seasoned Member
 
Capt. Bob's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Middleburg Florida CSA
Posts: 1,639
Still not fixed.

Gl1800A Interceptor Illusion red
Florida Prowler 100
IBA #64117

"Freedom is the length of the chain between a stake in the ground and reality"
Capt. Bob is offline  
post #47 of 54 (permalink) Old 04-19-2017, 10:49 AM
Administrator
 
Join Date: Sep 2013
Location: Toronto
Posts: 856
Garage
Have you tried changing the skin for the time being until it is fixed?

Niall

gl1800r Admin is offline  
post #48 of 54 (permalink) Old 04-20-2017, 01:00 PM
Seasoned Member
 
CAWing's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Sanger, CA
Posts: 6,034
Quote:
Originally Posted by gl1800r Admin View Post
Glad it's working for you. Tech is still looking into it. As it's happening on a few of our sites it's taking a little longer to fix. In the meantime changing to the classic skin seems to be a work around.

Niall
Still not working for me as of today (4/20) and I did change to the classic skin. I use Firefox on a PC.

Paul... Vietnam Vet, 65/66/67, We're not here for a long time, just a good time!, '04 Durango Red 55,500 smiles, '01 Illusion Red, 167,500 smiles-Sold 01/27/2011, Kwik Kamp Trailer, Patriot Guard Rider,
Central CA.
CAWing is offline  
post #49 of 54 (permalink) Old 04-21-2017, 09:25 AM
Administrator
 
Join Date: Sep 2013
Location: Toronto
Posts: 856
Garage
May I suggested trying to test this in another browser to see if the work around works.

Thank you so much

~ Glenda

gl1800r Admin is offline  
post #50 of 54 (permalink) Old 04-24-2017, 05:03 AM
Seasoned Member
 
Capt. Bob's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Middleburg Florida CSA
Posts: 1,639
Forum still not working with ad-blocker on. This is very frustrating.

Gl1800A Interceptor Illusion red
Florida Prowler 100
IBA #64117

"Freedom is the length of the chain between a stake in the ground and reality"
Capt. Bob is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the GL1800Riders forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome